italicSPORT er en dansk designvirksomhed specialiseret i italiensk produceret cykeltøj og intet andet. 


Vi har været i branchen siden 2012 og er vokset lige siden. I dag sælger vi tøj til ryttere i hele verden og er en af Danmarks førende leverandører af cykeltøj til hold. Hvert år producerer vi mere end 25.000 stykker tøj og udvikler mere end 250 designs og kollektioner.

Vi har allerede arbejdet sammen med andre store brands

Bedre ture

Hvis du ligesom os elsker cykling, vil du sikkert give os ret i, at djævlen sidder i detaljen. Det gælder særligt omkring tøjet. Lommerne skal sidde helt rigtigt, kraven skal smyge sig perfekt om halsen, og syningerne må ikke kradse det mindste. Og så skal det se helt rigtigt ud.

Derfor har vi sat barren højt for vores cykeltøj. Vi vil skabe tøj, hvor avancerede tekniske egenskaber og klassiske designdyder går op i en højere enhed. Tøj vi selv har lyst til at køre i.

For at lykkes arbejder vi tæt sammen med en håndfuld italienske producenter. De er udvalgt på grundlag af et mangeårigt virke i Italien og et dybt kendskab til cykelsporten. Vi udvikler og tester alting selv, så vi fanger hver eneste lille detalje. Og så vi er sikre på, vi opnår dét, det hele handler om: Bedre ture på cyklen.

Vores ansvar

Hos italicSPORT stræber vi efter en mere bæredygtig udvikling i sportsindustrien, og vi forventer det samme af vores leverandører.

Alt vores tøj produceres hos velrenomerede italienske virksomheder, der lever op til EU-krav omkring miljø og trivsel. Vi er selv jævnligt til stede i Italien og følger alle led af produktionen; fra fremstillingen af materialer, over farvning, syning og tryk til leverance. Vi har særligt fokus på, at de syersker, der fremstiller tøjet i hånden, har gode arbejdsvilkår.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG

Kontakt os