isolés er den individuelle følelse, vi alle opnår som cykelrytter. De øjeblikke på en tur, hvor vi kan reflektere over hvad det betyder at være en del af noget meget større, men stadig individuel.

Betegnelsen isolés blev givet til kategorien af ryttere, der kørte uden hold og sponsorer i de tidligere udgaver af Tour de France. De kørte for dem selv, uafhængig af udefrakommende ryttere og teams.

Vi ønskede at skabe et brand, der imødekom vores behov som induviduelle ryttere samtidig med at vi respekterer og interagerer med miljøet omkring os. Det være sig andre ryttere, medtrafikanter og naturen. En isolés rytter cykler af glæde, ikke smerte, og gør det med respekt for miljøet.

SE MERE OG KØB HER

Udviklingen af isolés produkter er inspireret af mange år i sadlen. 

Medstifter Jakob Fuglsang har været professionel cykelrytter i mere end et årti og kører for tiden for WorldTour Teamet Astana. Hans hidtidige karriere omfatter mere end 18 professionelle sejre og 10 gennemførte Grand Tours.

Grundlægger Henrik Dahl Rubak er en tidligere semi-professionel cykelrytter, der kørte sine U23 år for små italienske hold, indtil han indså, at "mangel på talent" altid ville adskille ham fra ryttere i feltet som Giovanni Visconti og Vincenzo Nibali. Henrik afslutter den italienske drøm for at fokusere på en indtil videre 12-års lang karriere indenfor produktion af det fineste kvalitetscykeltøj.

Både grundlægger Henrik og medstifter Jakob har et dybt kendskab til hvad der kræves af cykeltøj, så de kan opfylde rytteres behov. Uanset om du kører i vintertøj eller den letteste sommerdragt, kan du være sikker på, at Jakob og Henrik har været der og ved hvad der kræves for at du skal være komfortabel og nyde din tur.