Generelle betingelser:

Inden der indgås aftale om køb af en vare med dig gøres du i henhold til forbrugeraftalelovens regler herom opmærksom på følgende forhold:                                     

  1. Varens vigtigste egenskaber, som er beskrevet i din ordreoversigt umiddelbart før du betaler for varen.
  2. Den samlede pris for varen oplyses ligeledes ved at trykke på fanebladet for den pågældende vare på www.italicsport.com (se tillige i nærværende betingelsers punkt; ’priser’).
  3. I henhold til forbrugeraftaleloven kan du fortryde dit køb inden 30 dage fra modtagelsen af din vare. Betingelser, tidsfrist og procedurer for at gøre fortrydelsesretten gældende fremgår nedenfor af punktet; ’fortrydelses- og returret’. Ved fortrydelse af købet kan du anvende den RETURSEDDEL, der medfølger din forsendelse.
  4. At købelovens mangelregler finder anvendelse ved dit køb.

Priser:
Alle priser på vores hjemmeside, og dermed også webshop, er angivet i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Den gældende pris for en vare er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden. Priserne er kun gældende inden for levering til brofaste øer indenfor Danmarks grænser.

Bestilling:
Når du afgiver en ordre i webshoppen, vil du se en bestillingsbekræftelse på skærmen med dit ordrenummer, navn og adresse, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne, da den kan være relevant i forbindelse med ombytning, fortrydelse eller reklamation. Så snart vi har registreret din ordre, genereres en endelig bestillingsbekræftelse, som sendes til din mail. Denne bedes du ligeledes gemme.

Når du handler på italicsport.com så handler du med:
italicSPORT A/S
Løversysselvej 1A
DK-7100 Vejle
Danmark
CVR: 34623805

Betaling:
Hos italicSPORT A/S tilbyder vi forskellige muligheder for betaling, så du kan vælge, hvilken løsning der passer dig bedst.

Du vælger betalingsmetode, når du er kommet til Checkout-siden.
Vælg mellem:
- Visa/Dankort
- MasterCard
- MobilePay

Beløbet trækkes når ordren afsendes fra vores lager.

Levering:
Hos italicSPORT A/S ved vi hvor vigtigt det er, at have en kort leveringstid. Derfor afsendes alle ordrer inden for 2 hverdage.

Så snart din ordre har forladt vores lager, vil du modtage en bekræftelse per e-mail, som informerer dig om din forsendelse samt forsendelsesnummeret. Du vil derefter kunne følge din pakke lige indtil den når frem til dig.

  • Fri fragt og fri retur på alle online ordrer.
  • Fri fragt gælder ikke for onlinebestillinger af klubtøj.

Vi benytter os af PostNord.
Hvis du ikke er hjemme, når PostNord forsøger at levere din pakke, vil pakken blive bragt til posthuset, hvor du kan afhente den.

Hvis du ikke modtager / henter din pakke, vil den automatisk blive returneret til os og vi vil derefter refundere dig det fulde beløb samt sende dig en refunderingsbekræftelse per e-mail.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb hos italicSPORT
, kan du returnere det indenfor 30 dage efter modtagelse og modtage en fuld tilbagebetaling.

Der er fri retur på alle danske ordrer.


Gavekort:

Gavekort sendes elektronisk og er gyldige i 5 år.

Fortrydelses- og returret ved almindelige forbrugerkøb:
Ifølge Forbrugeraftaleloven har du ret til at fortryde og returnere dit køb senest 30 dage efter, du har modtaget varen. Fristen på 30 dage løber fra dén dag, hvor du får varen i din fysiske besiddelse: 

Hvis du ønsker at udøve din fortrydelsesret, skal dette ske inden udløbet af fortrydelsesfristen på 30 dage. Du kan evt. benytte den til ordren vedlagte returseddel. Du mister fortrydelsesretten, hvis denne ikke udnyttes inden fristens udløb.

Du gøres tillige opmærksom på, at du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Returnering af varen skal ske senest 30 dage efter den dato, hvor du har afgivet meddelelse til italicSPORT A/S om, at du gør brug af fortrydelsesretten – fristen beregnes på samme måde som angivet ovenfor.

Det er tillige dig, der bærer risikoen for varens hændelige beskadigelse eller forringelse under tilbagetransporten.

Hvis varen opfylder kravene om fortrydelses- og returret, bliver dine penge tilbageført til din konto senest 14 dage fra datoen, hvor du har meddelt, at du har fortrudt dit køb.

italicSPORT A/S forbeholder sig dog retten til at tilbageholde købesummen for varen, indtil varen er modtaget retur, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt, der er tidligst.

Det beløb, du får refunderet, er betaling for den pågældende vare såvel som eventuelle standardleveringsomkostninger.

Du kan fortryde et køb ved at:

  • Give besked herom til italicSPORT A/S – f.eks. via retursedlen (vedlagte forsendelsen), eller
  • Nægte at modtage varen

Ingen Fortrydelses- og returret ved bestillingskøb:
Specialdesignet tøj til dit firma/din klub betragtes som bestillingskøb, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3 og der er således ikke fortrydelsesret på disse køb.

Det er således ikke muligt at fortryde og returnere specialdesignet tøj, da disse køb er bestillingskøb.

Reklamationsret:
Du har 2 års reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du ikke kan påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 2 år efter, varen er leveret. Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, de er konstateret eller burde være konstateret.

Returnering af varer med fejl og mangler, herunder i forbindelse med reparationer eller ombytning, sker for italicSPORT A/S’ regning og risiko. I forbindelse med returnering skal du oplyse italicSPORT A/S om, hvori fejlen og manglen består.

Ved enhver reklamation skal du medsende en ordrebekræftelse og faktura.

Du kan kontakte os for at modtage en Post Danmark returlabel.
Du er også velkommen til at genanvende emballagen, som du modtog varen i.

Har du ingen returmærkat, kan du blot bruge adressen:

  • italicSPORT A/S, att: ONLINE, Løversysselvej 1A, 7100 Vejle.

Hvis varen var beskadiget ved modtagelsen, eller hvis du har fået en forkert vare, beder vi dig ligeledes udfylde returformularen med den korrekte returkode og sende os varen inden for 14 dage efter modtagelsen.

Reparation og omlevering:
Såfremt varen er behæftet med fejl eller mangler, forbeholder vi os retten til at udbedre disse indenfor rimelig tid. Hvis udbedring ikke er muligt, eller vi ikke skønner det hensigtsmæssigt, påtager vi os i stedet at levere en ny fejlfri vare efter modtagelsen af den defekte vare, og at dække dine eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returnering. Hvis hverken reparation eller omlevering er muligt, refunderer vi i stedet købesummen og dine dokumenterede udgifter forbundet med returneringen.

Ansvar:
italicSPORT A/S påtager sig ikke noget ansvar udover det, der fremgår af ovennævnte punkter, og kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader.

italicSPORT A/S indgår alle aftaler på dansk og efter dansk ret. Når du handler på www.italicsport.com gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler såvel som reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven.

italicSPORT A/S tager forbehold for trykfejl i priser og varebeskrivelser, pris-, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.

Fortrolighedspolitik: 
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Klager over italicSPORT:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til italicSPORT A/S (Att. ONLINE). 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Opnås der ikke en løsning gennem Center for Klageløsning kan en evt. klage rettes til

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Att.: Forbrugerklagenævnet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000
Mail: kfst@kfst.dk
www.forbrug.dk

---- 

PERSONDATAPOLITIK - BEHANDLING AF DINE DATA

Hos italicSPORT A/S er vi yderst opmærksomme på at forhindre ethvert misbrug af data informationer og derudover yde den bedst mulige service til vores kunder.

Vi opsamler og gemmer følgende data for at kunne ekspedere din ordre:
 - Navn
 - Adresse
 - Telefonnummer
 - E-mail

Denne information videregives kun til trejdepart i forbindelse med håndtering af din ordre.
Oplysningerne som Navn, Adresse, Telefonnummer og mail vidergives til:
 - PostNord (for at kunne afsende din ordre)
 - Economics (for at kunne bogføre din ordre)

Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer italicSPORT A/S måtte have om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Du kan til enhver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister eller blive fjernet fra italicSPORT's databaser. Du skal blot sende en mail eller kontakte os på anden vis. Dine personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om det modsatte.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til italicSPORT's informationspolitik er du meget velkommen til at kontakte os via mail.

Vi respekterer vore kunders og besøgenes ret til privatliv.
Vi tager det alvorligt, og har lavet mange retningslinier, der sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. Herunder kan du læse hvad vi har gjort for at leve op til vores egne krav.

ITALICSPORT INDSAMLER FØLGENDE INFORMATIONER?

italicSPORT A/S indsamler og gemmer dine personlige dataoplysninger, når du foretager et køb hos os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er kun dit navn, din adresse, telefonnummer og email adresse, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt samt således, at du ved fremtidige bestillinger kan bruge dit login.

På italicsport.com kan vores statistik indsamle information om hvilke områder der besøges. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi videregiver heller ikke information til tredjepart (vi bruger dog fx Google Analytics som værktøj). Vi bruger data om alle vores besøgendes navigation, for bedre at forstå hvordan vores brugere som en samlet kundegruppe bruger technism.cc, og forsøger på baggrund heraf at gøre webshoppen bedre. 

Vi samler information om hvad vores brugere bedst kan lide af produkter. Denne information bruges til at forbedre web-sitet. Vi kan bruge information om dine køb til at sende dig gode tilbud, medmindre du ikke har tilmeldt dig denne service. Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

COOKIES

Udover de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender hjemmesiden cookies. 

SÅDAN ANVENDER VI COOKIES PÅ ITALICSPORT.com

Vi anvender cookies på italicsport.com for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies technism.cc anvender samt til hvilket formål, de er anvendt. 

TEKNISK NØDVENDIGE COOKIES

italicsport.com administreres af Shopify.
italicsport.com bruger cookies, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi et cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.

MARKETING OG OPTIMERINGSCOOKIES

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere.

Vi anvender også en cookie ved visning af relevante annoncer på Facebook

 

KAN JEG SLETTE COOKIES?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

 

DELER ITALICSPORT SINE INFORMATIONER MED ANDRE?

Hos os er den information, du deler både personlig og fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse, kreditkort informationer eller nogen form for information om dig til andre. Undtaget herfra er data som ved lov skal udleveres.

HVORDAN BESKYTTER ITALICSPORT DINE INFORMATIONER?

Vi har lavet forskellige tiltag for at sikre dine informationer. Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder.
Vi kommer aldrig til at se dine kredikortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem EPAY.

HVORDAN BRUGER ITALICSPORT DIN E-MAILADRESSE?

Din email adresse bruges til at kunne genkende dig overfor vores ordresystem og at kunne kontakte dig i forbindelse med håndtering af din ordre.
Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev. Ønsker du at til eller afmelde, kan du afmelde ved at svare på en hvilken som helst email fra technism.cc med information herom eller klikke på AFMELD i bunden af mailen.

DIN GODKENDELSE

Ved at bruge ITALICSPORT's website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side. 

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os på info@italicsport.com