TIME TO REFLECT

Jeg tror, der er en drømmer i alle cykelryttere.

Både dem, der kører med numre på ryggen, og alle os, der kører for den der helt særlige følelse, man kun får i sadlen. Følelsen af frihed. Og af at være en del af noget større.

I de her dage er det pludselig blevet sværere at drømme stort. På en tragisk baggrund er medvind vendt til modvind for mennesker og virksomheder i hele verden.  

Sådan er det også her hos isolés. Vi mærker krisen. Men vi er langt fra sat af.

Vi er på vej med vores hidtil største og mest bæredygtige kollektion. Vores første kollektion til kvinder, isolés Femme, er på trapperne. Og vi arbejder stadig benhårdt på vores drøm om at skabe et internationalt, bæredygtigt cykeltøjsbrand.

Samtidig føler vi os mere end nogensinde som en del af noget større. Og vi drømmer om, at krisen kan være med til at rykke verden i den rigtige retning. At vi kan vise over for os selv og hinanden, hvad vi kan udrette, når vi står sammen. 

For der venter os alle en ligeså stor opgave på den anden side. En udfordring, som for en tid er skubbet i baggrunden. Vi skylder at skabe en bæredygtig fremtid. I fællesskab.

Jeg hedder Henrik Dahl Rubak, og jeg er grundlægger af isolés. Vi er her stadig. Vi cykler stadig. Og vi drømmer stadig.